Pergalių žygį pratęsęs "Man City" turėjo sunkumų Niukasle (VIDEO)

Trečiadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos priešpaskutinės 20-ojo turo rungtynės.

"Newcastle United" susigrūmė su šį sezoną beveik neklystančia "Manchester City" ekipa. "Mietiečiai" dominavo pirmajame kėlinyje, tačiau šeimininkai kėlė rimtų sunkumų antroje rungtynių pusėje ir nusileido tik minimaliu skirtumu.

"Miestiečiai' su kamuoliu pradėjo dominuoti nuo pat susitikimo pradžios. Pepas Guardiola jau 11-ąją minutę turėjo atlikti privalomą keitimą, kai rungtynių tęsti nebegalėjo Vicentas Kompany. Jį pakeitė puolėjas Gabrielis Jesusas, o į belgo vietą gynyboje stojo Fernandinho.

"Man City" spaudė varžovus, kurie buvo tik priversti atsimušinėti gynyboje. 31-ąją minutę krito pergalingas šių rungtynių įvartis - po nuostabaus Kevino De Bruyne perdavimo Raheemas Sterlingas vienu lietimu pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Antrajame kėlinyje futbolas buvo kiek kitoks, tačiau "miestiečiai" pranašumo neišvaistė. Anglijos pirmenybių lyderiai du kartus sudrebino varžovų vartų konstrukciją, tačiau "šarkoms" pavyko daugiau įvarčių nepraleisti ir išlaikyti intrigą iki susitikimo pabaigos.

"Newcastle" rungtynių pabaigoje pabandė atimti pergalę iš "Man City" ir sykį itin pavojingai galva smūgiavo Dwightas Gayle, tačiau jo smūgis tikslo nepasiekė.

Galiausiai suaidėjo rungtynių švilpukas, kuris skelbė susitikimo pabaigą ir "Man City" pergalę, kuri reiškė pratęstą įspūdingą 18 pergalių iš eilės seriją "Premier" lygoje.

"Man City" prieš antroje vietoje žygiuojantį "Man Utd", kuris vakar sužaidė lygiosiomis su "Burnley", padidino pranašumą net iki 15 taškų.

Rezultatas:

"Newcastle" 0 - 1 "Man City"
31' [0 - 1] R. Sterling

Turnyrinė lentelė: