Pirmajame kėlinyje dominavęs "Real" iš "Camp Nou" grįžta su nulinėmis lygiosiomis

Trečiadienį vakare Ispanijos "La Liga" pirmenybėse įvyko iš spalio mėnesio atidėtos 10-ojo turo rungtynės.

Jos buvo išskirtinės – "Camp Nou" stadione ginklus surėmė "Barcelona" ir Madrido "Real" futbolininkai. Po intensyvios kovos nugalėtojas taip ir nepaaiškėjo – komandos įvarčių neįmušė ir dvikova baigėsi lygiosiomis.

Šis rezultatas nulėmė tai, kad abi komandos išlieka turnyrinės lentelės viršūnėje – tiek "Barca", tiek "Real" turi po 36 taškus. "Barcelona" yra pozicija aukščiau tik dėl minimaliai geresnio įvarčių santykio.

Rungtynių pradžia buvo daug žadanti Madrido komandai – "baltieji" drąsiai žaidė su kamuoliu ir nuo pirmų minučių kėlė pavojingus kamuolius į baudos aikštelę.

Puikią progą rungtynių pradžioje pasižymėti turėjo Karimas Benzema – prancūzas po kampinio nukreipė kamuolį į katalonų vartus, tačiau pastaruosius išgelbėjo prie vartų linijos atsidūręs Gerardas Pique.

Pirmajame kėlinyje "Real" atliko nemažai pavojingų tolimų smūgių – Marcą-Andre ter Stegeną paprakaituoti privertė Casemiro ir Federico Valverde.

Nepaisant aiškaus Madrido komandos dominavimo, savo progų turėjo ir "Barcelona". Arčiausiai įvarčio buvo Lionelis Messi, kuris po Thibaut Courtois kamuolio išmušimo atliko smūgį į visiškai laisvus vartus, tačiau laiku ir vietoje pasitaikė Sergio Ramosas.

Antrajame kėlinyje "Barcelona" jau kiek daugiau laiko praleido "Real" komandos aikštės pusėje. Svečių gretose pradėjo jaustis šioks toks nuovargis, kas atsiliepė ir žaidimo kokybei.

74-ąją minutę "Real" pasiuntė kamuolį į "Barcelona" vartus, tačiau šeimininkus išgelbėjo minimali Ferlando Mendy nuošalė, kuris atliko puikų perdavimą Garethui Bale'ui.

Vėliau komandos realių progų nebesukūrė ir dvikova baigėsi taikiu rezultatu. Tai buvo pirmas kartas nuo 2002 metų, kai "Barca" ir "Real" sužaidė nulinėmis lygiosiomis.

Rezultatas:

"Barcelona" 0 - 0 "Real Madrid"


Startinės sudėtys:

"Barcelona": Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Sergi Roberto, Rakitič, De Jong; Messi, Suarez, Griezmann.

"Real Madrid": Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Kroos, Casemiro, Valverde, Isco; Bale, Benzema.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...