Pirmasis J. Kloppo pirkinys "Liverpool" klube - M. Grujičius

Marko Grujičius susitarė su „Liverpool“ dėl penkių metų kontrakto ir sausio mėnesį bus įsigytas iš „Red Star“ ekipos už 7 milijonus eurų.

Gerai vertinamas Serbijos jaunimo rinktinės žaidėjas šią savaitę turėtų atskristi į Angliją praeiti medicininį patikrinimą.

„Liverpool“ serbams sumokės 7 milijonus eurų, tiesa, vieną milijoną eurų „Red Star“ jiems grąžins, už galimybę nuomos pagrindais iki sezono galo turėti Grujičių savo ekipoje. „Red Star“ taip pat priklausys 10 procentų nuo kito Grujičiaus pardavimo sumos.

Komandos vykdomasis direktorius Ianas Ayre`as, dar praėjusią savaitę išskrido į Belgradą ir susitarė dėl visų pirmojo Jurgeno Kloppo pirkinio „Liverpool“ klube perėjimo salygų. Buvo baiminamasi, jog šį žaidėją gali įsigyti Milano „Inter“ ekipa, tačiau teigiama, jog 19-metį į „Liverpool“ labiausiai suviliojo pokalbis su pačiu Kloppu, kuris asmeniškai jam papasakojo, kodėl jį nori matyti savo ekipoje.

Grujičius yra „Red Star“ akademijos auklėtinis, o pagrindinėje serbų ekipoje debiutavo 2013 metais, būdamas vos septyniolikos metų. Šį sezoną jis pelnė penkis įvarčius, o vasarą žaidė Serbijos jaunimo rinktinėje, kuri laimėjo FIFA Pasaulio jaunimo iki 20 metų čempionatą.