Pirmojo kėlinio pabaigoje užsirūkyti norėjęs M. Sarri: tai buvo nuostabus derbis

Maurizio Sarri startas Anglijos "Premier" lygoje toliau yra pažymėtas pergalėmis - stratego vadovaujama Londono "Chelsea" komanda laimėjo pirmąjį sezono derbį.

"Stamford Bridge" stadione "Chelsea" po rezultatyvios kovos 3:2 palaužė Londono "Arsenal". "Mėlynieji" pirmavo rezultatu 2:0, tačiau nesėkminga pirmojo kėlinio pabaiga privirė košės šeimininkų ekipai.

M. Sarri po rungtynių ir pabrėžė, kad liko patenkintas 75 rungtynių minutėmis, o likusias 15 minučių būtų geriau praleidęs kažkur už aikštės ribų su cigarete rankose.

"Mėgavausi žaidmu 75 minutes, ko negalėčiau pasakyti apie likusias 15. Jas būčiau geriau praleidęs rūkydamas. Visgi, manau, kad tai buvo nuostabus derbis tiek mums, tiek žiūrovams", - teigė M. Sarri.

"Nuo 30 iki 45 minutės žaidėme labai blogai. Praradome koncentraciją, nesugebėjome greitai susigrąžinti prarasto kamuolio ir dėl to buvome nubausti dviem įvarčiais.

Tačiau žaidėjai parodė savo charakterį antrajame kėlinyje ir rungtynių pabaigoje įrodėme, kad esame stipresni", - pridūrė M. Sarri.

Pergalingą rungtynių įvartį pasiekė Marcosas Alonso, tačiau prie jo daugiausiai prisidėjo Edenas Hazardas. M. Sarri mano, kad belgas vis dar nėra pasirengęs žaisti 90 minučių.

"Edenas yra nuostabus žaidėjas, tačiau jis dar nėra pasiruošęs žaisti pilnų rungtynių. Penktadienį nutariau, kad bus geriau jį įleisti į aikštę antrojo rungtynių pusėje, kai bus kritęs ir pats žaidimo intensyvumas", - pridūrė strategas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Sarri celecrating with his cigarettes <a href="https://twitter.com/hashtag/CFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CFC</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/CHEARS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CHEARS</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/PL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PL</a> <a href="https://t.co/X9Y8fVjkUF">pic.twitter.com/X9Y8fVjkUF</a></p>&mdash; The Blues (@TheBlues___) <a href="https://twitter.com/TheBlues___/status/1030884642336006145?ref_src=twsrc%5Etfw">August 18, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>