P.Moreris: „Varžovai žaidė kietai, bet mes buvome geresni“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo saugas Pau Moreris įmušė du įvarčius į „Kauno Žalgirio“ vartus ir padėjo savo komandai pergalingai rezultatu 3:1 užbaigti pirmąjį A lygos ratą.

Po šios pergalės vilniečiai turnyro lentelėje tapo vienvaldžiais lyderiais. „Žalgiris“ yra surinkęs 16 taškų ir per pirmąsias septynerias rungtynes iškovojo penkias pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir kartą pralaimėjo.

„Tai svarbi pergalė, ypatingai po ankstesnio kluptelėjimo prieš „Stumbrą“. Žinojome, kad privalome laimėti ir susigrąžinti pirmąją vietą lentelėje bei pasitikėjimą savimi. Geras jausmas ratą užbaigti pirmoje lentelės vietoje“, - fkzalgiris.lt kalbėjo P. Moreris.

Ispanas iš viso šiame sezone yra įmušęs tris įvarčius ir atlikęs tris rezultatyvius perdavimus. Jis septintajame A lygos ture buvo naudingiausias ne tik rungtynių, bet ir viso turo žaidėjas. Jo sąskaitoje net 348 Instat taškai.

„Visada malonu, kai pavyksta įmušti, tačiau tai komandinis žaidimas ir be komandos draugų tai nebūtų įmanoma. Nesvarbu, kas įmuša, svarbiausia galutinis rezultatas. Jautėsi, kad varžovai žaidžia labai kietai, netgi agresyviai. Buvo daug pražangų. Man sakė, kad tai principinis varžovas ir aikštėje tai jaučiau“, - tikino P. Moreris.

Mareko Zubo treniruojama komanda kol kas demonstruoja geriausią puolimą ir antrą geriausią gynybą lygoje. Vilniečiai įmušė net 16 įvarčių ir praleido vos keturis. Nei vienam varžovui „Žalgiris“ neleido įmušti daugiau nei vieno įvarčio per rungtynes.

Artimiausias rungtynes namuose Vilniaus „Žalgiris“ žais gegužės 5 d. 19 val. su „Panevėžiu“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...