Po dar vieno skaudaus dūrio lygoje – S. Solari pasiteisinimas dėl neskirto baudinio

Madrido "Real" sezonas toliau ritasi į žemumas – "baltieji" jau antrą kartą šiais metais išbarstė taškus Ispanijos "La Liga" pirmenybėse, kurie galimai užbaigė bet kokius norus grįžti į kovą dėl titulo.

Ketvirtadienį pergalę prieš "Villarreal" išleidę "baltieji" dar didesnį smūgį patyrė vakar įvykusioje dvikovoje Madride, kai juos "Real Sociedad" netikėtai palaužė rezultatu 2:0.

Po šio pralaimėjimo Madrido "Real" deficitas nuo "Barcos" išaugo iki dešimties taškų, o patys "baltieji" nukrito į penktąją poziciją.

Rungtynėse nebuvo apsieita be diskutuotinų sprendimų – "Santiago Bernabeu" stadionas prašė akivaizdaus baudinio prieš Vinicių Juniorą, taip pat nemažai kalbų sukėlė Sergio Ramoso stūmimas į nugarą, kai šis buvo pakilęs į orą standartinės situacijos metu.

Vyriausiasis komandos treneris Santiago Solari po rungtynių negalėjo suprasti, kaip VAR sistema galėjo nepastebėti akivaizdžių pražangų.

"Epizodas su Viniciumi man yra akivaizdus – tai buvo 11 m. baudinys", - teigė strategas. - Ramoso atveju sirgaliai parodė, ką mano apie epizodą, tačiau aš sutikau su teisėju ir VAR".

"Šios rungtynėse buvo daug pakilimų ir po jų sekusių duobių. Susitikimą pradėjome blogai – padovanojome varžovams baudinį. Vėliau bandėme pakeisti scenarijų, tačiau kamuolys niekaip nekrito į vartus.

Dar vėliau susidūrėme su situacija, kurios niekas paaiškinti negalėjo – prieš Vinicių buvo akivaizdi pražanga. Tokios klaidos futbole kainuoja labai brangiai", - teigė S. Solari.

Paklaustas apie ištuštėjusias "Santiago Bernabeu" tribūnas, S. Solari trumpai pridūrė: "Darysime viską, kad sirgaliai grįžtu."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...