Po nesėkmės "Ajax" ekipai "Real" rūbinėje įvyko konfliktas tarp S. Ramoso ir F. Perezo

Madrido "Real" komandoje iki pat šiol verda tikros aistros – Florentino Perezas kartu su savo komanda intensyviai ieško kandidato, kuris galėtų pakeisti Santiago Solari.

Pamaina yra ieškoma neatsitiktinai – S. Solari per savaitę Madrido "Real" klubą patraukė iš kovos dėl trijų trofėjų šiame sezone.

Kantrybę po nesėkmės Amsterdamo "Ajax" komandai prarado klubo prezidentas Florentino Perezas, kuris iškart po rungtynių apsilankė komandos rūbinėje ir griežtu tonu išsakė kritiką žaidėjų atžvilgiu.

Ekipos kapitonas Sergio Ramosas siekė užstoti žaidėjus ir F. Perezui tiesiai į akis atšovė, kad jis buvo įspėtas praėjusią vasarą atlikti pokyčius sudėtyje – įsigyti naują puolėją.

Po šios S. Ramoso replikos F. Perezas pareiškė, kad pats kapitonas taip pat galės ieškotis naujos komandos kitą vasarą. Tai išgirdęs gynėjas nepasimetė – paprašė išmokėti atlyginimą už visą likusį kontraktą, kad galėtų išvykti.

Visgi po aštrių žodžių apsikeitimo abi šalys nusiramino. Vėliau S. Ramosas kartu su F. Perezu iki vėlyvos nakties sprendė, ką daryti su S. Solari, kurio likimas jau yra aiškus – jis pirmadienį nepriklausomai nuo rezultato prieš "Real Valladolid" bus atleistas iš trenerio pareigų.

Ispanijos žiniasklaidoje trimituojama, kad jį pakeis Jose Mourinho, jeigu Zinedine'as Zidane'as taip ir nepriims pasiūlymo sugrįžti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...