Po pasitraukimo iš Čempionų lygos – J. Mourinho priminimas apie traumas

Londono "Tottenham" komanda triuškinančia nesėkme baigė pasirodymą UEFA Čempionų lygoje.

Po to, kai Jose Mourinho auklėtiniai pralaimėjo "Leipzig" ekipai bendru rezultatu 0:4, šansų iškovoti titulą komanda jau nebeturi. Vienintelė viltis – įsibrauti į "Premier" lygos stipriausiųjų ketvertą arba penketą ("Man City" vieta Europoje turėtų likti laisva – red.).

Analizuodamas nesėkmę 0:3 Vokietijoje, J. Mourinho nebuvo kritiškas savo žaidėjų atžvilgiu ir tik pabrėžė, kad komanda padarė tai, ką galėjo pagal savo galimybes.

"Jeigu ir esu kritiškas kai kurių žaidėjų atveju, tai liks rūbinėje. Visi bandė padaryti tai, ką galėjo", – "BT Sport" citavo strategą.

"Šį vakarą padarėme klaidų, kurias prieš tai buvome analizavę. Niekada nekaltinu žaidėjų, kai atsiduriame tokioje situacijoje. Man sunku yra dirbti ne su tais žaidėjais, kurie yra pasiekę savo ribas, bet su tais, kurie negali išpildyti viso savo potencialo .

Šioje situacijoje nėra kaltų. Kiekvienose rungtynėse turime tą pačią problemą – traumos. Tai yra visa šio sezono istorija, kurioje nėra pabaigos. Pažiūrėkite į mūsų suolą... Tai labai sunku, ir žaidėjų dėl to kaltinti negali.

Kaip ten bebūtų, nemanau, kad artėjančią vasarą turėsime labai daug permainų, nebent kažkas nutiks Europos čempionato metu. Prieš tai sulauksime sugrįžtančių Sissoko, Kane'o ir Sono, o tai – ypatingai solidus pastiprinimas", – kalbėjo J. Mourinho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...