Po pralaimėjimo "Real" - rokiruotė "Celta" trenerių štabe

Vigo "Celta" trenerių štabe įvyko dideli pokyčiai - iš vyr. trenerio pareigų po pralaimėjimo Madrido "Real" komandai buvo atleistas 48-erių metų Antonio Mohamedas.

Į jo vietą iškart stojo specialistas iš Portugalijos - Miguelis Cardoso. Jis per savo karjerą dirbo trenerio asistentu tokiuose klubuose kaip Donecko "Šachtar" ir "Sporting". Praėjusį sezoną jis buvo vyr. treneriu "Rio Ave" klube.

A. Mohamedas buvo pasamdytas gegužės pabaigoje. Su juo buvo pasirašyta dviejų metų sutartis, tačiau jau nuo pat pradžių buvo abejojama šiuo "Celta" žingsniu, mat strategas anksčiau niekada nebuvo dirbęs Europoje.

Imtis tokių permainų "Celta" vadovybė nusprendė ne tik po pralaimėjimo Madrido "Real" ekipai, bet apskritai dėl prastų rezultatų šiame sezone.

Vigo ekipa Ispanijoje po 12-os turų užima vos 14-ąją poziciją. Ji yra iškovojusi tris pergales, penkis kartus sužaidusi lygiosiomis ir patyrusi keturias nesėkmes.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> El portugués Miguel Cardoso es el nuevo entrenador del <a href="https://twitter.com/hashtag/Celta?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Celta</a>. ¡Bienvenido! <a href="https://twitter.com/hashtag/BenvidoCardoso?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BenvidoCardoso</a></p>&mdash; RC Celta (@RCCelta) <a href="https://twitter.com/RCCelta/status/1062084170824998913?ref_src=twsrc%5Etfw">November 12, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>