Po rungtynių pylos nuo J. Mourinho gavo jį klausinėjusi reporterė (VIDEO)

"Manchester United" komandai jau antrajame ture teko susitaikyti su nesėkme - "raudonieji velniai" išvykoje rezultatu 3:2 nusileido "Brighton" vienuolikei.

Anglijos vicečempionai pergalingai startavo "Premier" lygoje įveikdami "Leicester", tačiau tai pasitikėjimo daug nepridėjo ir suklupo jau pirmose išvykos rungtynėse.

Jose Mourinho tiek iškart po rungtynių, tiek spaudos konferencijoje buvo įtūžęs. Kritikos nuo stratego gavo "BeIN Sport" reporterė, kuri bandė pasidalinti savo įžvalgomis apie komandos tarpusavio ryšius aikštėje.

"Tu tikriausiai turėtum būti nuostabi savo darbe, jeigu iš tribūnų gali kalbėti apie žaidėjų tarpusavio ryšius aikštėje", - pasakė J. Mourinho.

To pačio interviu metu J. Mourinho du kartus pakartojo pagrindines pralaimėjimo priežastis: "Mes padarėme klaidas, todėl buvome už jas nubausti."

Kitas rungtynes J. Mourinho treniruojamas "United" žais kitą pirmadienį prieš Londono "Tottenham".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Mourinho is not happy. <a href="https://twitter.com/hashtag/beINPL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#beINPL</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/BHAMUN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BHAMUN</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> <a href="https://t.co/DxuRPymicf">pic.twitter.com/DxuRPymicf</a></p>&mdash; beIN SPORTS (@beINSPORTS) <a href="https://twitter.com/beINSPORTS/status/1031227949033213952?ref_src=twsrc%5Etfw">August 19, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>