POP: Airijos komandos marškinėliai su B. Marley atvaizdu sujaudino jo sūnų

Jau tapo įprasta, kad mažiau žinoms futbolo komandos bando išgarsėti neįprastais marškinėlių dizainais.

Viena garsiausių Airijos futbolo komandų "Bohemian" nusprendė pagerbti legendinį muzikantą Bobą Marley, kuris savo karjeros metais buvo neabejingas ne tik fantastiško grožio muzikai, bet ir futbolui.

"Bohemian" nusprendė ant savo išvykos marškinėlių įamžinti B. Marley atvaizdą. Pačioje marškinėlių apačioje išraiškingai pavaizduotas šiek tiek grafiti stiliaus turintis jamaikiečio portretas.

Tokia "Bohemian" klubo idėja itin patiko B. Marley sūnui Ky-Mani: "Tai yra vienas nuostabiausių dalykų, kuriuos aš esu matęs. Dievinu tai!" 

Pats Airijos klubas, kuris 11 kartų yra tapęs šalies čempionu, šį sprendimą aiškino taip: "Dalymount Park" (stadionas, kuriame klubas žaidžia namų rungtynes - red.) turi ypatinga istoriją - ne tik siejama su sporto renginiais, bet muzika bei visa kultūra Airijoje.

Šie marškinėliai, sukurti mūsų klubu ir rėmėjų "O'Neils", yra skirti tam, kad užkariautų tiek futbolo, tiek ir muzikos sirgalių širdis."

B. Marley 1980 metais būtent ir surengė muzikinį pasirodymą "Dalymount Park" stadione. Čia yra pasirodžius ir tokios grupės kaip "Faith No More", "Sonic Youth" bei "Red Hot Chili Peppers".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...