Prancūzijos rinktinė - be A. Lacazette'o ir A. Martialio

Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschampsas ketvirtadienį vakare paskelbė 23-ijų žaidėjų sąrašą, kurie vyks atstovauti savo šaliai 2018 metų pasaulio čempionate.

Į sudėtį treneris įtraukė tokias šalies žvaigždes kaip Antoine'ą Griezmanną, Paulį Pogba, Kylianą Mbappe, Raphaelį Varane ar Hugo Llorisą.

Už rinktinės borto liko krūva žvaigždžių - Alexandere'as Lacazette'as, Anthony Martialis, Andrienas Rabiot, Kingsley Comanas ir Wissamas Ben Yedderis. Visi šie žaidėjai vis dar turi galimybę patekti į sudėtį - jie įtraukti į rezervų sąrašą, jeigu bent kuris iš dabartinių žaidėjų patirtų traumą ar turėtų kitų problemų.

Į pasaulio čempionatą taip pat nevyks Madrido "Real" puolėjas Karimas Benzema, kuris vis dar nėra išsprendęs asmeninių problemų su Didier Deschampsu.

Prancūzija pasaulio čempionato grupių etape varžysis su Australija, Danija ir Peru.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">OUT: Anthony Martial, Adrien Rabiot, Alexandre Lacazette<br>IN: Nabil Fekir, Florian Thauvin, Steven N’Zonzi<br><br>France name their 23-man squad for Russia!  <a href="https://t.co/XArHLmH1jy">pic.twitter.com/XArHLmH1jy</a></p>&mdash; B/R Football (@brfootball) <a href="https://twitter.com/brfootball/status/997182603479351297?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>