"Premier" lyga: S. Aguero Mančesteryje sušaudė "Arsenal" ekipą

18 valandą 30 minučių Anglijos "Premier" lygoje įvyko priešpaskutinės 25-ojo turo rungtynės.

"Etihad" stadione "Manchester City" ekipa priėmė Londono "Arsenal" futbolininkus. Šeimininkus į priekį vedęs Sergio Aguero pasižymėjo "hat-tricku", o "Man City" šventė pergalę rezultatu 3:1.

"Kanonieriams" rungtynės prasidėjo katastrofiškai – kaip ir mače su "Newcastle", "Man City" savo pirmąjį įvartį pasiekė nesužaidus nė minutei. Alexas Iwobi prie baudos aikštelės prarado kamuolį, Aymericas Laporte atliko perdavimą link varžovų vartų, o ten plyšę tarp gynėjų radęs Sergio Aguero tiksliai nukreipė kamuolį į vartus.

"Arsenal" net ir po tragiško starto nesutriko ir bandė žaisti savo futbolą. 11-ąją minutę rezultatas tapo lygus – standartinės situacijos metu Laurentas Koscielny galva nukreipė kamuolį į Edersono ginamus vartus.

Visgi šiose rungtynėse "miestiečių" neištiko "Newcastle" mačo scenarijus – kėlinio pabaigoje vėl pranašumą šeimininkams sugrąžino S. Aguero.

Antrajame kėlinyje "Arsenal" žaidime nebuvo matyti pagerėjimo ženklų – Pepo Guardiolos auklėtiniai dominavo kiekviename aikštės centimetre.

61-ąją minutę galutinį tašką dvikovoje padėjo S. Aguero, pasižymėjęs po Raheemo Sterlingo perdavimo ir vakarą užbaigęs su 10-uoju savo "hat-tricku" "Premier" lygoje.

"Manchester City" po pergalės sumažino atsilikimą prieš "Liverpool" iki dviejų taškų, tačiau pastarieji rytoj žais savo rungtynes.

Savo ruožtu nesėkmę patyręs "Arsenal" iš ketvirtos vietos nukrito į šeštąją – juos galiausiai aplenkė ir "Manchester United".

Rezultatas:

"Man City" 3 - 1 "Arsenal"
1' [1 - 0] S. Aguero
11' [1 - 1] L. Koscielny
44' [2 - 1] S. Aguero
61' [3 - 1] S. Aguero

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man City": Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Gundogan, Fernandinho, B.Silva, D.Silva, De Bruyne, Sterling, Aguero.

"Arsenal": Leno, Lichtsteiner, Koscielny, Mustafi, Kolasinac, Monreal, Guendouzi, Torreira, Iwobi, Lacazette, Aubameyang.