"Premier" lygos lyderių akistatoje - "Leicester" triumfas (VIDEO)

14 valandą 45 minutės Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko pirmosios 25-ojo turo rungtynės.

"Eihad" stadione susigrūmė su pirmenybių lyderiai - savo žiūrovų palaikomas "Manchester City" prieš "Leicester City". Claudio Ranieri auklėtiniai ir toliau žingsnis po žingsnio žygiuoja link čempionų titulo - "lapės" rezultatu 3-1 nukovė šalies vicečempionus.

Rungtynes svečiai iš Lesterio pradėjo užtikrintai. 3-ąją minutę spragą "Man City" gynyboje radęs gynėjas Robertas Huthas "rikošetu" pasiuntė kamuolį į šeimininkų ginamus vartus ir išvedė čempionato lyderius į priekį.

Po įvarčio iniciatyvą pradėjo rodyti Manuelio Pellegrini vadovaujama komanda, tačiau "miestiečiams" be kamuolio kontrolės nieko rimto ir nepavyko įrodyti, o "Leicester" kontratakos ne kartą kėlė grėsmę Joe Hartui.

Kitos 45 minutės buvo dar intensyvesnės ir sėkmingesnės "lapėms". Praėjus vėl vos trims kėlinio minutėms "Leicester" pelnė antrą šio susitikimo įvartį, o jo autoriumi tapo puikų reidą pademonstravęs ir jokių vilčių J. Hartui nesuteikęs Riyiadas Mahrezas.

"Leicester" ir toliau grėsmingai atakavo šeimininkų vartus. Nepraėjus nei 12 minučių rezultatas "Etihad" stadione tapo triuškinantis - tas pats R. Huthas vėl pasižymėjo po standartinės situacijos ir pasiuntė į neviltį tiek "Man City" komandą, tiek ir jų sirgalius.

Po triuškinančio rezultato "lapės" kiek atsipalaidavo, tačiau ne vieną puikią progą turėjo puolėjas Jamie Vardy. 87-ąją minutę Sergio Aguero po jauno komandos saugo Bersanto Celina perdavimo pelnė garbės įvartį, tačiau nuo pralaimėjimo šeimininkai jau išsigelbėti nebegalėjo.

Lyderiui "Leicester" tai buvo trečioje pergalė iš eilės, o nuo artimiausių persekiotojų "Premier" lygos išsišokėliai įgijo 6 taškų pranašumą.

Rezultatas:

"Man City" 1 - 3 "Leicester City"
3' [0 - 1] R. Huth
48' [0 - 2] R. Mahrez
60' [0 - 3] R. Huth
87' [1 - 3] S. Aguero

Turnyrinė lentelė: