"Premier" lygos sezonas startavo "Man Utd" ekipos pergale (VIDEO)

Penktadienį startavo ilgai lauktas 2018-19 metų Anglijos "Premier" lygos sezonas.

Pirmoji dvikova įvyko "Old Trafford" stadione, kur "Manchester United" priėmė "Leicester" futbolininkus. Jau pačioje susitikimo pradžioje įsiveržę Jose Mourinho auklėtiniai sezoną pradėjo pergale rezultatu 2:1.

Jau 2-ąją minutę "lapės" užsidirbo 11 metrų baudinį, kai Danielis Amartey vaikiškai sužaidė ranka baudos aikštelėje. Realizuoti 11 m. baudinio stojo kapitono raištį vilkėjęs Paulis Pogba - smūgis buvo tikslus ir "United" įgijo pranašumą.

Po greito įvarčio "Man Utd" neketino spausti varžovų ir juos pribaigti antru įvarčiu - "Leicester" perėmė iniciatyvą į savo rankas ir kūrė pavojingas progas.

Jų svečiai iš Lesterio sukūrė nemažai, tačiau "Man Utd" nuo išlyginamojo įvarčio gelbėjo sėkmingai žaidęs Davidas De Gea ir savo patikimu žaidimu gynyboje blizgėjęs Ericas Bailly.

Antrajame kėlinyje vaizdas buvo gana panašus - "Leicester" toliau ilgiau laiko kontroliavo kamuolį ir bandė atsakyti varžovams įvarčiu, bet "raudonieji velniai" nepasikeitė nuo praėjusio sezono ir toliau sėkmingai atsimušinėjo savo baudos aikštelėje.

Vėliau žaidimas kiek išsilygino ir "Man Utd" pradėjo kurti kur kas aštresnis atakas. Tik po keitimo antrojo kėlinio viduryje pasirodęs Romelu Lukaku galėjo padidinti pranašumą, tačiau iš kelių metų nesugebėjo nuginkluoti Kaspero Schmeichelio.

83-ąją minutę šeimininkai kiek netikėtai pasiekė antrąjį įvartį ir stipriai priartėjo prie pergalės. Puikiai baudos aikštelėje su kamuoliu susitvarkęs Luke'as Shaw iš gana aštraus kampo nukreipė kamuolį į varžovų vartus. Jam tai buvo pirmas įvartis "Man Utd" gretose.

"Lapės" net ir po antrojo įvarčio nekėlė baltos vėliavos ir per pridėtą laiką galiausiai sugebėjo nuginkluoti šeimininkų vartus. Nuostabų perdavimą į baudos aikštelę atlikęs Ricardo Pereira nukreipė kamuolį į virpstą, o nuo jo kamuolys atšoko tiesiai prie Jamie Vardu galvos ir šis sušvelnino atsilikimą.

Stebuklo "lapės" per likusias kelias akimirkas sukurti nepajėgė ir pergalę rezultatu 2:1 šventė "Man Utd".

Rezultatas:

"Man Utd" 2 - 1 "Leicester"
3' [1 - 0] P. Pogba (11 m. baudinys)
83' [2 - 0] L. Shaw
92' [2 - 1] J. Vardy

 

 

 

 

 

 

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man Utd": De Gea, Darmian, Bailly, Lindelof, Shaw, Fred, Pereira, Pogba, Mata, Sanchez, Rashford.

"Leicester": Schmeichel, Pereira, Maguire, Morgan, Chilwell, Gray, Amartey, Silva, Ndidi, Maddison, Iheanacho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...