Prie "Ekrano" prisijungė brazilas ir australas su lietuviškomis šaknimis

Šią savaitę prie "Ekrano" komandos treniruočių prisijungė australas Evan Alexandrow-Ridley ir brazilas Armando Tarlazis Vieira dos Santos.

20-metis vartininkas E.Alexandrow-Ridley atvyko iš Australijos antrojo diviziono ekipos "Hume City". 2012/2013 metų sezoną jis praleido "Fulham" klube, kur nuolat treniravosi su pagrindine ir dublerių ekipomis, tačiau dėl kilusių problemų su viza ilgiau Londone jis neužsibuvo. Vėliau jis grįžo atgal į Australiją ir rungtyniavo "Woden Valley" klube.

Verta pažymėti, jog futbolininkas turi dvigubą Australijos ir Lietuvos pilietybę, todėl A lygoje jis nebus registruojamas kaip užsienietis.

Į Panevėžį atvyko ir vidurio saugas Armando Tarlazis Vieira dos Santos. 30-metis futbolininkas yra gerai pažįstamas Lietuvos futbolo mėgėjams. Brazilas praėjusiame sezone rungtyniavo "Bangoje", o kartu su juo tuomet Gargžduose žaidė ir Tomas Salamanavičius bei Martynas Dūda. Mandinho vardu dar žinomas futbolininkas nuo 2007 metų atstovavo "Šiauliams", "LKKA ir Teledemai" ir "Klaipėdai".

Šią savaitę registracijos formalumai jau sutvarkyti ir trims praėjusią savaitę prie komandos prisijungusiems brazilams, kurie jau galės rungtyniauti sekmadienio mače su "Klaipėdos granitu". Tuo tarpu jau dvi savaites su komanda besitreniruojančio Ricardo Silva Faria likimas vis dar nėra aiškus. Brazilas turėtų likti "Ekrane", tačiau klubas vis dar nesulaukia reikalingų leidimų. 

Kiek anksčiau komandą papildęs gynėjas Paulius Daukša jau pasižymėjo solidžiu debiutu XX-ojo turo mače su "Dainava", o vartininkas Marius Suvaizdis sužaidė ir pirmąsias rungtynes dublerių pirmenybėse.

Klubas taip pat abipusiu sutarimu nutraukė sutartį su Aivaru Meškiniu. Praėjusio sezono pabaigoje pagrindinėje sudėtyje debiutavęs gynėjas iš viso "Ekrane" sužaidė 15 oficialių rungtynių ir įvarčių nepelnė.

fkekranas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...