Prieš 25 metus "Juventus" debiutavęs A.Del Piero prisiminė trenerio patarimą

Turino "Juventus" legenda Alessandro Del Piero prisiminė savo debiutą Senosios senjoros gretose.

Tai nutiko lygiai prieš 25-erius metus, kai 1993 m. rugsėjo 12 dieną buvęs "Padova" žaidėjas sulaukė šanso pasireikšti aikštėje.

"Juventus" žaidė prieš "Foggia" ir iki susitikimo pabaigos likus rungtyniauti 15 minučių treneris Giovanni Trapattoni atsigręžė į daug žadantį talentą.

"Vaiki, pirmyn. Paklausyk mano patarimo: stenkis išlaikyti kamuolį ir provokuoti pražangas", - stratego nurodymą prisiminė Del Piero.

"Tai buvo įsimintina akimirka, o po savaitės nutikęs įvykis man įstrigo dar labiau - išbėgau į aikštę prieš "Reggiana" ir pelniau įvartį."

Legendinis snaiperis prisiminė ir vieną skambiausių karjeros pergalių 1996 metais, kai buvo laimėti Čempionų lygos aukso medaliai.

"Šis laikotarpis buvo nuostabus, ir ne tik dėl magiškos nakties Romoje. Tai buvo tikras triumfo sezonas ir skyrėsi nuo pasaulio čempionato, kai reikėjo susikaupti vieno mėnesio laikotarpiui ir gyvenome tarsi burbule.

Tuo tarpu Čempionų lyga - ilgas kelias ir tais metais mes įveikėme visas kliūtis.

Žiūrint iš asmeninės pusės, aš sulaukiau pripažinimo, o "Juventus" fanams pagaliau buvo atlyginta - Turino klubas tapo stipriausiu Europoje", - teigė Dėl Piero.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...