Prieš didelio susidomėjimo sulaukusią dvikovą su Ukraina – LFF informacija sirgaliams

Futbolo gerbėjams rekomenduojama šeštadienį į rungtynes atvykti anksčiau, o RD tribūnoje įsigijusiems bilietus reikės pakeisti sėdimą vietą.

Atvykimas į stadioną

Stadione laukiama daugiau nei 5 tūkst. žiūrovų, todėl norint išvengti eilių prie įėjimo ar viduje rekomenduojama prie stadiono atvykti gerokai anksčiau - likus ne mažiau kaip 1 val. iki rungtynių pradžios.

Rungtynės prasidės 19 val. Stadiono vartai bus atidaryti nuo 17 val. Tokiu metu prasidės pramogos fanų zonoje.

Fanų zona

Fanų zonoje aistruoliai ras įvairių pramogų, galės atsipalaiduoti sėdmaišių su staliukais zonoje, įsigyti užkandžių ir gėrimų ir atributikos prekybos taškuose, paklausyti muzikos, atsispausdinti savo nuotraukas su rungtynių ženklais, įsigyti atributikos.

Dėl griežtų saugumo reikalavimų pigiausius bilietus į Pietų sektorius (PA, PB, PC, PD) įsigiję žiūrovai negalės patekti į fanų zoną ir vaišintis maistu ir gėrimais galės tik savo sektoriuje.

RD sektorius

RD ir RE sektoriai skirtas svečių iš Ukrainos aistruoliams. 

Dėl saugumo reikalavimų Lietuvos futbolo rinktinės gerbėjai, kurie įsigijo bilietus į RD sektorių, vietoje būsiančių savanorių bus paprašyti persėsti į vietas RC sektoriuje. Atsiprašome už galimus nepatogumus.

Sėdimos vietos

Atkreipiame dėmesį, kad pagal UEFA saugumo reglamentą stadione kiekvienas žiūrovas turi užimti individualią sėdimą vietą - tai galioja ir atsivedus vaikus iki 7 metų. Stovimų vietų stadione nėra. Ant laiptų tribūnose sėdėti draudžiama.

Transportas

Atvykti į rungtynes rekomenduojama visuomeniniu transportu arba pavėžėtojo paslaugomis.

Lietuvos futbolo rinktinės partneris pavežėtojas „Bolt“ suteikia specialių nuolaidų. Pirmą kartą naudosiantiems „Bolt” programėlę įvedus kodą FUTBOLAS bus suteikta 11 eurų nuolaida vienam važiavimui. Nuolaida galioja pasirinkus apmokėjimą kortele. Esamiems klientams kodas LTWIN, kuris galioja tik Vilniuje, suteiks 2 nuolaidas po 1 eurą atvykti į rungtynes ir po jų. Renginio metu „Bolt“ rungtynių svečiams dalins nuolaidų korteles.

Neįgaliųjų vietos

Žiūrovai su negalia į jiems numatytas vietas LFF stadiono VA sektoriuje galės pro VIP įėjimą iš Stadiono gatvės pusės, per LFF būstinę pasikėlę specialiu keltuvu. Kiekvieną žiūrovą su negalia gali lydėti vienas asmuo.

Bendros stadiono ir rungtynių taisyklės

Stadiono teritorijoje nerūkoma - prašome gerbti kitų žiūrovų teisę nekvėpuoti dūmais.

Kviečiame pagarbiai elgtis svečių komandos aistruolių, rungtynių dalyvių, kitų žiūrovų atžvilgiu, susilaikyti nuo įžeidžiančių, diskriminuojančių šūkių.

Lietuvos futbolo federacija linki gerų rungtynių ir malonių įspūdžių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...