Prieš rungtynes su serbais Lietuvos rinktinė sulaukė liūdnos žinios

Lietuvos futbolo rinktinė pirmadienio popietę atvyko į Belgradą, kur rengsis paskutinėms UEFA Tautų lygos C diviziono 4 grupės rungtynėms su Serbija.

Po šeštadienį vykusių rungtynių su Rumunija, rinktinė kitą dieną paskyrė atsistatymui Ploještyje. Šiandien komandos delegacija tiesioginiu skrydžiu iš Bukarešto pasiekė Belgradą per valandą.

Lapkričio 20 d. (antradienį) vyksiančiose rungtynėse Lietuvos komanda turės verstis be traumuoto Vykinto Slivkos bei diskvalifikuoto Arvydo Novikovo.

„Vykintas Slivka į stovyklą atvyko prieš tai gavęs čiurnos traumą. Atlikus tyrimus, rimtesnės traumos nenustatėme ir jis treniravosi. Tačiau rungtynėse su Rumunija jis patyrė pakartotinę traumą, todėl buvo nuspręsta, kad rytdienos mače jis nežais. Visi kiti futbolininkai yra pilnai pasiruošę žaisti rungtynėse“, - informavo Lietuvos rinktinės gydytojas Tomas Kadusauskas.

Lietuvos komanda pirmadienio vakare surengs treniruotę daugiau nei 32 tūkst. žiūrovų talpinančiame Belgrado „Partizan“ stadione, o jau kitą dieną, 21:45 val. šioje arenoje žais rungtynes su Serbija.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...