Prieš žaidėjus smurtavęs treneris: daug kas taip daro

Interneto platybes apskriejo vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Turkijos jaunimo komandos "Kayseri Meysuspor" treneris žaidėjus auklėja rankomis.

Kurto Halito treniruojama komanda po pirmo kėlinio beviltiškai atsiliko nuo varžovų, todėl jis rūbinėje kiekvienam žaidėjui skėlė antausį. Kilus skandalui, treneris puolė teisintis.

"Tokį metodą naudoju ne tik aš, bet ir senesnės kartos treneriai. Visi puikiai pamename Alexo Fergusono ir Davido Beckhamo pavyzdį. Kalbama, kad ir Fatihas Terimas karts nuo karto taip elgiasi. Aš myliu savo žaidėjus. Mūsų santykiai kaip tėvo ir vaikų. Tačiau tai, kas vyksta komandos rūbinėje, negali būti viešinama, lygiai taip pat neviešinami ir poros santykiai miegamajame. Tokie dalykai daromi siekiant laimėti. Kaip ir sakiau, daug trenerių taip elgiasi. Bet tik mes paversti atpirkimo ožiais", - teigė K. Halitas.

Tiesa, šis strategas prisipažino, kad sulaukė dvejopos visuomenės reakcijos.

"Malonu žinoti, kad futbolininkų šeimos palaiko mane. Palaikymo sulaukiau ir socialiniuose tinkluose, ir telefonu. Bet kai kurie nepatenkinti siuntė prakeiksmus mano mirusios motinos adresu. Teks imtis teisinių priemonių prieš juos. Mano elgesys niekam nesuteikė teisės tyčiotis iš manęs", - pareiškė K. Halitas.