Pristatytas 2017-18 metų "Premier" lygos sezono tvarkaraštis

Šiandien Anglijos futbolo gerbėjai nekantriai laukė žinių iš "Premier" lygos, kuri atskleidė visą 2017-18 metų sezono tvarkaraštį.

Didžiausias dėmesys, žinoma, buvo sutelktas į pirmąją turą, tačiau jame ypatingai daug dėmesio sulauksiančių rungtynių neįvyks - čempionato favoritai išvengė tarpusavių dvikovų.

Titutlą ginantys "Chelsea" futbolininkai kelionę "Premier" lygoje pradės namuose, žaisdami prieš "Burnley". Vicečempionai Londono "Tottenham" išvykoje susigrums su į lygą sugrįžtančiu "Newcastle United", o "Liverpool" ekipos išvykoje lauks dvikova su "Watford".

Mančesterio klubai taip pat išvengė pačių pajėgiausių varžovų - "Man Utd" namuose grumsis su "West Ham", o "Man City" - išvykoje su lygos naujokais "Brighton".

Galbūt kiek įdomesnė dvikova lauks "Emirates" stadione, kur Londono "Arsenal" susigrums su 2016 metų čempionais "Leicester City".

Vis dėlto pajėgiausių komandų tarpusavio susitikimų ilgai laukti nereikės: antrajame ture susigrums "Tottenham" ir 'Chelsea" klubai, trečiajame - "Liverpool" ir "Arsenal", o ketvirtajame - "Man City" ir "Liverpool".

"Premier" lygos naujasis sezonas startuos rugpjūčio 12-ąją dieną. Visas "Premier" lygos 2016-17 m. sezono tvarkaraštis - šioje nuorodoje.