Problemos ne tik aikštėje: "Chelsea" sulaukė diskvalifikacijos transferų lange

Londono "Chelsea" susidūrė su problemomis ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų – "mėlynųjų" klubui skirta diskvalifikacija transferų lange.

"Chelsea" negalės pirkti žaidėjų artimiausius du transferų langus ir taip pat turės sumokėti 460 tūkst. svarų sterlingų baudą. FA taip pat sulaukė piniginės nuobaudos – 390 tūkst. svarų.

FIFA tyrimą dėl "Chelsea" vykdė jau ne vienerius metus. "Chelsea" buvo nubaustas už taisyklių pažeidimus, įsigyjant nepilnamečius žaidėjus.

"Chelsea" turi tris dienas pateikti apeliaciją dėl šio draudimo.

Klubui artimi žurnalistai praneša, kad "Chelsea" turi realias galimybes transferų draudimą atidėti bent iki žiemos. Tai reikštų, kad klubas dar galėtų ateinančią vasarą atlikti rotacijas komandos sudėtyje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">▪ Banned from signing new players in the next two transfer windows <br><br>▪ Fined 600,000 Swiss francs<br><br>▪ The FA also fined 510,000 Swiss francs<br><br>More on the big news hitting Chelsea today <br> <a href="https://t.co/q8yauusi27">https://t.co/q8yauusi27</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/CFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CFC</a> <a href="https://t.co/xlymrtSgRh">pic.twitter.com/xlymrtSgRh</a></p>&mdash; BBC Sport (@BBCSport) <a href="https://twitter.com/BBCSport/status/1098883544217198593?ref_src=twsrc%5Etfw">February 22, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>