PSG "Coupe de la Ligue" iškovojo net ir likęs dešimtyje (VIDEO)

Vakar vakare buvo žaidžiamas ir Prancūzijos lygos taurės finalas, kuriame susitiko "Ligue 1" nugalėtojas "Paris Saint-Germain" bei "Lille" klubas.

Paryžiečiams šiame susitikime nebuvo taip lengva, kaip įprastai būna rungtyniaujant vietiniame fronte, tačiau 40-ąją minutę po Lavyino Kurzawos perdavimo pasižymėti vis tiek pavyko Javierui Pastore.

Prasidėjus antrajam kėliniui į varžovų įvartį greitai atsakė Lilio komandos gynėjas Djibrilis Sidibe, o likus žaisti 20 minučių iš aikštės už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas PSG saugas Adrienas Rabiot.

Visgi, tai nesutrukdė finalo favoritams švęsti pergalės, nes praėjus vos kelioms minutėms po šio epizodo įvartį pelnė Angelis Di Maria ir Laurento Blanco auklėtiniai pranašumą išsaugojo.

Pergalė "Coupe de la Ligue" turnyre - paryžiečiams trečioji iš eilės, tačiau dėl prasto pasirodymo UEFA Čempionų lygoje trenerio kėdės gali neišsaugoti net ji.

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/8465837" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>