PSG suskubo paneigti gandus, kad bus priversti parduoti Neymarą arba K. Mbappe

"L'Equipe" penktadienį paskelbė publikaciją, kurioje pareiškė, kad Paryžiaus "Saint-Germain" yra susidūrusi su rimtomis "Financial Fair Play" problemomis.

PSG klubui jau praėjusią vasarą sėkmės dėka pavyko išvengti UEFA bausmės. Minėto šaltinio teigimu, FFP vis dar atidžiai stebi PSG klubo situaciją ir šis gali būti priverstas vasarą parduoti vieną iš savo ryškiausių žvaigždžių.

Žinant tai, kad vasarą planuojama pakloti 75 mln. eurų už Frenkie de Jongą, akivaizdu, kad PSG bus priversta kažką parduoti. "L'Equipe" teigia, kad tai gali būti net vienas iš dviejų svarbiausių komandos žaidėjų - Kylianas Mbappe arba Neymaras.

Pasak pranešimų, UEFA kelių savaičių bėgyje peržiūrės PSG finansinę padėtį ir priims sprendimą dėl galimų sankcijų.

Visgi vos tik pasirodžius informacijai, PSG nusprendė viską paneigti viename pranešime: "L'Equipe" yra dezinformacinė žiniasklaidos priemonė. 

Norime iškart paneigti šiuos klaidingus kaltinimus, kurie yra juokingi ir kuriantys įtampą tarp klubo ir šios žiniasklaidos priemonės. Redakcija yra nusistačiusi prieš PSG klubą, kuris yra populiariausias ir sėkmingiausias visoje Prancūzijoje."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...