PSG ultros paskelbė karą Neymarui

Paryžiaus "Saint Germain" ekipos ultros neketina pamiršti puolėjo Neymaro poelgio.

Šią vasarą brazilas buvo išreiškęs norą palikti "Ligue 1" čempionų klubą ir komandos sirgaliai draugiško mačo metu net kėlė jam skirtus plakatus bei ragino kuo greičiau krautis lagaminus.

Galiausiai Neymaro perėjimo istorijos subliuško ir brazilas gali pasirodyti aikštėje jau šio savaitgalio mače prieš "Strasbourg".

Prieš šeštadienio susitikimą PSG ultros išplatino viešą laišką:

"Kalbant futbolo terminais, puolėjas yra vienas geriausių savo kartos futbolininkų, tačiau tai šiandien toli gražu ne pats svarbiausias dalykas.

Mes kelis kartus matėme Neymaro rodomą nepagarbą klubui, o kartais net ir pažeminimą.

Žaidėjas pasirinko pragaištingą perėjimo į "Barcelona" klubą - vieno iš mūsų didžiausių priešų Europoje - komunikacijos strategiją, net kai ir kalbėjo apie geriausius karjeros atsiminimus.

Neymaras neišplatino nė vieno viešo atsiprašymo ir jau netrukus grįš į mūsų stadioną. Mes daugiau nei skeptiškai vertiname jo galimybes čia žaisti dar vieną sezoną, vilkint mūsų klubo marškinėlius.

Aktyviausių sirgalių grupuotė turės pareigą priminti puolėjui, kad jo poelgiai negali baigtis be pasekmių.

Mes taip pat kviečiame visus įžeistus Paryžiaus komandos gerbėjus priminti Neymarui, kad jis neturėjo teisės daryti tokių klaidų ir kad atgailos kelias bus ilgas, labai ilgas. Nekeliame klausimo, kad bausime visą komandą dėl vieno žaidėjo poelgio", - rašė ultros.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...