PSG vadovas apie Neymaro situaciją: "Mes gerbiame "Real", todėl iš jų tikimės to pačio"

Paryžiaus "Saint-Germain" vadovas Nasseras Al-Khelaifi pripažino, kad yra šiek tiek įsiutęs dėl nuolatinių gandų, siejančių Neymarą su išvykimu į Madrido "Real".

Vasarą kone kiekvieną dieną buvo spekuliuojama apie tai, kad į Cristiano Ronaldo vietą "baltieji" pirks vieną iš PSG žaidėjų - Neymarą arba Kylianą Mbappe. Visgi, pats Madrido "Real" oficialiais pranešimais paneigdavo šią informaciją.

Žiniasklaidoje ir dabar netyla kalbos apie tai, jog Madrido "Real" kitą vasarą imsis darbų dėl Neymaro įsigijimo. Visgi PSG vadovas įsitikinęs, kad Čempionų lygos nugalėtojai nežais nešvarių žaidimų už jo nugaros.

"Nematau, kad toks atvejis gali nutikti, nes mes buvome informuoti Madrido "Real" klubo", - apie galimai įvyksiančias karališkojo klubo ir Neymaro atstovų derybas pasisakė Al-Khelaifi.

"Nė vienas klubas neturėtų kalbėti apie mūsų žaidėjus, nes tai gali sudaryti vaizdą, kad kažkas vyksta už mūsų nugaros. Ši situacija šiek tiek piktina.

Mes gerbiame Madrido "Real" ir jų prezidentą Florentino Perezą. Mes tikimės, kad jie jaučia mums tokią pačią pagarbą. Šiuo metu mūsų santykiai yra puikūs.

Tai yra santykiai, kurių norime ne tik su Madrido "Real", bet ir su visais Europos klubais", - pridūrė PSG milijardierius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...