R. Benitezas: nematau jokios priežasties, kodėl G. Bale'as negalėtų tapti geriausiu

Šį sezoną Madrido "Real" komandą treniravęs Rafaelis Benitezas negailėjo pagyrų buvusiam auklėtiniui Garethui Bale'ui.

Strategas "baltiesiems" vadovavo apie šešis mėnesius, tačiau dėl prasto žaidimo ir sunkių santykių su komandos nariai jis buvo atleistas. Vis dėlto visą laikotarpį buvo matyti, kaip R. Benitezas palaikė gerus santykius būtent su G. Bale'u ir jam suteikė daugiau laisvės aikštėje.

Sezono pradžioje 26-erių metų futbolininkas nedemonstravo geros sportinės formos, tačiau nuo gruodžio pasipylė įvarčiai ir dabar valas savo sąskaitoje turi 13 įvarčių. Deja, pratęsti gerą sportinę formą futbolininkui sutrukdė jau prieš mėnesį patirta blauzdos trauma.

"Niekada neturėjau problemų su Bale'u. Jis buvo tikras profesionalas, kuris klausydavo visų tavo nurodymų", - kalbėjo R. Benitezas. - Jis savo darbus gerai atlikdavo tiek aikštėje, tiek sporto salėje".

"Jame matau daug patobulėjimo. Yra sričių, kuriuose jis dar turi padirbėt, bet jau dabar Garethas yra labai geras futbolininkas. Jei jis nenustos ir toliau sunkiai dirbti, nematau jokios priežasties, kodėl jis po poros metų negalėtų vadintis geriausiu", - pridūrė R. Benitezas.