R. Ferdinandas nesigaili persikėlęs į QPR

Nepaisant to, kad pastaruosius kelis susitikimus praleido ant atsarginių žaidėjų suolo, Rio Ferdinandas džiaugiasi nusprendęs persikelti į Londono „Queens Park Rangers“.

36-erių metų gynėjas šią vasarą su Harry Redknappo vadovaujama ekipa pasirašė vienerių metų sutartį ir taip išsiskyrė su „Manchester United“ komanda, kurioje praleido net dvylika sezonų. Nuo pat pradžių anglas tapo svarbiu QPR žaidėju.

Nors dėl traumų bei kitų bėdų į aikštę startinėje sudėtyje paskutinį kartą išbėgo tik spalio penktąją, Ferdinandas vis dėlto nesigaili atvykęs į sostinę.

„Jokiam futbolininkui nepatinka sėdėti ant atsarginių suolo. Taigi, meluočiau, jei sakyčiau, kad mane visiškai tenkina situacija, kai nepatenku į pagrindinę sudėtį,“ – gynėjas pasakojo The Sun.

„Kai mėgavaisi visa įmanoma sėkme tokiame didžiuliame klube kaip „Manchester United“ daugiau nei dešimtmetį, nenuslėpsi fakto, jog tai yra šioks toks žingsnis atgal.“

„Bet nesupraskite manęs neteisingai manydami, kad aš gailiuosi persikėlęs į „Loftus Road“, nes taip tikrai nėra.“

„Žinojau, kur keliauju ir taip pat žinojau, jog būsiu klube, kur daugiau laiko praleidi žvelgdamas į ekipas, esančias turnyrinėje lentelėje aukščiau, o ne žemiau.“

„Be to, puikiai supratau nežaisiantis kiekviename mače. Esant 36-erių metų amžiaus, tai –neįmanoma.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...