R. Firmino: galiu tapti Liverpulio Neymaru

"Liverpool" puolėjas Roberto Firmino mano, kad su trenerio Jurgeno Kloppo pagalba gali tapti "Barcelona" žvaigždės Neymaro atitikmeniu "raudonųjų" gretose.

Brazilas specialisto iš Vokietijos atvykimu praėjusių metų rudenį labai džiaugėsi ir šįkart tikino, jog jie palaiko puikus santykius.

Liverpulyje 24-erių metų futbolininkas yra pasiryžęs pradėti naują savo karjeros etapą.

"Rungtyniavau prieš Kloppo komandas ketverius su puse metų", - Daily Mail pasakojo Firmino, anksčiau žaidęs "Hoffenheim" gretose.

"Žinau, ko jis reikalauja iš žaidėjų. Kai išgirdau, jog jis taps "Liverpool" treneriu, labai apsidžiaugiau. Negalėjau būti dar laimingesnis. Žinojau, ką jis čia atneš. Jis atsinešė vokišką darbo bei žaidimo stilių ir komanda prie jų prisitaikė."

"Mūsų draugystė yra labai atvira. Neturime, ko slėpti. Jis yra puikus žmogus. Jeigu atlieki tai, ko jis prašo, niekada jo nenuvilsi. Ar jis gali mane paversti "Liverpool" Neymaru? Viskas priklauso nuo manęs."

"Jis nori, kad kiekvienas iš mūsų būtų bėgikas, niekada nesustotų ir nuolat judėtų. Jo filosofija yra būtent tokia, o aš taip pat mėgstu tokį stilių."

Šį sezoną Firmino kol kas per penkis mačus visuose turnyruose įmušė tris įvarčius.