R. Giggsas: G. Bale'as yra pajėgus užkamšyti C. Ronaldo paliktą skylę

Velso rinktinės treneris Ryanas Giggsas, ilgus metus žaidęs kartu su Cristiano Ronaldo, mano, kad Garethas Bale'as gali sėkmingai pakeisti portugalą Madrido "Real" klube.

Gyvenimas Madride be C. Ronaldo kol kas tiek G. Bale'ui, tiek Karimui Benzema yra puikus - jie abu muša savo įvarčius kone kiekvienose rungtynėse, tiesa, sezono pradžią apkartino pralaimėjimas "Atletico" komandai Supertaurėje.

R. Giggsas supranta, kad pakeisti tokią įvarčių mašina kaip C. Ronaldo yra sunku, tačiau G. Bale'as jau yra įrodęs savo vertę mušdamas įvarčius svarbiausiuose momentuose.

"Kai toks žmogus kaip Cristiano palieka klubą, visada pasipila abejonės dėl to, kas pakeis jo vietą ir tuos neįtikėtinus skaičius. Po jo išvykimo liko didžiulė skylė, tačiau Garethas klube jau yra labai ilgą laiką ir yra patyręs žaidėjas", - situaciją komentavo legendinis futbolininkas.

"Kiekvienais metais ant Garetho pečių užkrenta didžiulis spaudimas, tačiau jis su juo susitvarko nuostabiai. Šie metai bus kitokie, nes dabar visada bus koncentruojamasi į žaidėją, kuris galės pakeisti Ronaldo.

Visgi, Garethas jau parodė savo meistriškumą įmušdamas įvarčius itin svarbiose rungtynėse. Jis gali susitvarkyti su bet kokiu spaudimu", - pridūrė dabar treneriu dirbantis valas.