R. Giggsas nesitiki, kad P. Pogba kitą sezoną liks "Man Utd" gretose

"Manchester United" vidurio saugas Paulis Pogba šį sezoną ir toliau beveik nerungtyniauja dėl vis atsinaujinančios traumos, o visai neseniai paaiškėjo, kad prancūzui greičiausiai prireiks ir operacijos.

Pasaulio čempionas pastaruoju metu daugiausiai dėmesio sulaukia ne dėl savo pasirodymų aikštėje, tačiau dėl galimo persikėlimo į kitą klubą. Vis tik tiek "Man Utd" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras, tiek P. Pogba agentas Mino Raiola neseniai patvirtino, kad futbolininkas sausį liks Mančesteryje.

Šią situaciją pakomentavo ir "raudonųjų velnių" legenda Ryanas Giggsas, kuris atskleidė, kad nesitiki, jog P. Pogba kitą sezoną liks dabartinėje komandoje.

"Tikrai nesitikiu, kad Pogba liks čia ir kitą sezoną. Man labai gaila Solskjaero, nes jis nuolat turi atsakinėti į klausimus apie Paulį.

"United" šiuo metu demonstruoja tikrai neblogą formą ir tai daro be Pogba. Kai jis būna aikštėje, atlieka gerą darbą, tačiau kol kas jį galima laikyti nusivylimu. 

Pogba yra neeilinis talentas ir apie jį mes kalbame nuolatos, tačiau "United" gretose jam labai trūksta stabilumo. Ole privalo remtis žaidėjais, kurie šiuo metu yra pilnai pasiruošę žaisti", - oficialiai "Premier" lygos svetainei sakė R. Giggsas.

Velso rinktinės treneris taip pat mano, kad P. Pogba turėtų savo vertę įrodinėti aikštėje, o ne kalbomis už jos ribų.

"Ole negali neleisti Paulio į aikštę, jei jis yra sveikas, nes komandoje tiesiog nėra kito tokio lygio žaidėjo.

Pogba turėtų viską įrodinėti aikštėje, o ne už jos ribų. Būtent taip savo laiku vertę įrodinėjau aš pats. Vis tik šiuo metu gyvename laikais, kai visi svarbiausi dalykai vyksta socialiniuose tinkluose", - pridėjo R. Giggsas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...