R. Jimenezas: "Tikrai galime pakovoti dėl vietos Čempionų lygoje" © JumpStory nuotr.

"Wolves" ekipa dar praėjusį sezoną buvo "Premier" lygos naujokė, tačiau jau šiemet gali žengti netikėtą žingsnį į UEFA Čempionų lygą.

"Vilkai" šiuo metu "Premier" lygoje užima šeštąją vietą, tačiau nuo ketvirtoje esančios "Chelsea" ekipos atsilieka tik penkiais taškais. Maža to, Anglijos ekipa tęsia savo žygį ir Europos lygos turnyre.

Vienas komandos lyderių Raulis Jimenezas tiki "Wolves" šansais pakovoti dėl vietos Čempionų lygoje, tačiau pripažįsta, jog nebūtų didžiulio nusivylimo, jei to padaryti vis tik nepavyktų.

"Mums tai yra tik antrasis sezonas "Premier" lygoje, todėl tokie rezultatai mus be galo džiugina.

"Tikrai galime pakovoti dėl vietos Čempionų lygoje, tačiau tikrai nebūsime labai nusivylę, jei to padaryti nepavyks. Vis tik galvojame, kad šansų tikrai turime.

Nuostabu būti šios komandos dalimi. Mes sunkiai dirbame dėl savo tikslų ir man labai patinka žaisti su savo komandos draugais.

Kiekvienas iš mūsų pridedame kažką naujo. Mėgavausi sezonu iki jo sustabdymo. Suprantu, jog jis dar nėra baigtas ir privalome tęsti kovą dėl aukštesnių pozicijų", - bendraudamas su "Sky Sports" kalbėjo R. Jimenezas.