R. Koemanas patvirtino, kad "Everton" įsigys G. Sigurdssoną

Savaitgalį Anglijos „Premier“ lygoje pergale startavusi „Everton“ ekipa netrukus sulauks solidaus papildymo – komanda artimiausiu metu oficialiai turėtų pristatyti naujoką Gylfi Sigurdssoną.

Kalbos apie „Swansea“ ir „Everton“ derybas dėl islando transfero prasidėjo jau seniai, tačiau dabar derybos jau yra baigtos, o pats žaidėjas neseniai sėkmingai praėjo medicininę patikrą. Kad šios kalbos nėra laužtos iš piršto šiandien spaudos konferencijoje patvirtino ir „Everton“ strategas Ronaldas Koemanas.

„Aš jau mačiau jį su mėlyna apranga, tačiau vis dar nežinau, ar jau yra sutvarkyti visi perėjimui reikalingi dokumentai“, - atskleidė R. Koemanas.

Manoma, jog už 27-erių metų saugą „Everton“ sumokės 45 milijonus svarų siekiančią išpirką. Jei ši informacija bus patvirtinta, „Swansea“ gaus net penkis kartus didesnę sumą, nei patys išleido įsigydami šį žaidėją: 2014 vasarą „Tottenham Hotspur“ ekipai jie už šį saugą sumokėjo vos 9 milijonų svarų išpirką.

Praėjęs sezonas G. Sigurdssonui buvo pats produktyviausias „Premier“ lygoje. Islandas nepraleido nė vienerių rungtynių ir tiesiogiai prisidėjo prie 22 komandos įvarčių: pats pasižymėjo 9 kartus, o dar 13 kartų po jo perdavimo įvartį pelnė jo komandos draugai.