R. Lukaku ir A. Sanchezą sukritikavęs R. Keane‘as: "Man Utd" problemos nėra tik dėl P. Pogbos kaltės

Buvęs „Manchester United“ ekipos futbolininkas Roy Keane‘as nutarė pažerti kritikos „raudoniesiems velniams“. Nors pastaruoju metu ekipos prancūzas Paulis Pogba sulaukia itin daug kritikos, R. Keane‘as neskubėjo jos visos suversti saugui.

„Man Utd“ po itin blankaus pasirodymo prieš „Sevilla“, kai buvo sužaista 0:0, privertė susimastyti kiekvieną komandos gerbėją ir ekspertą.

„Pogba yra labai geras žaidėjas. Jis šiuo metu patiria labai daug spaudimo. Šiuo metu yra labai daug kalbų apie jį. Galbūt jis ir yra nuošalyje, bet tu visada turėtum jį savo startinėje sudėtyje.

Kai pažiūriu į Pogbą už aikštės ribų, tai matau, kad jis yra didelė asmenybė ar tai būtų socialinė erdvė, ar automobiliai, ar jo šukuosena. Tačiau jis turi tai atnešti į aikštę. 

„Man Utd“ problemos nėra tik dėl Pogbos kaltės. Lukaku turi atrodyti tikrai geriau. Sanchezas, nors ir žinau, kad jis yra naujas komandoje, bet jis turi atrodyti geriau. Žinoma, „Man Utd“ turi investuoti ir į gynėjus.

Tu negali tiesiog badyti pirštu į Pogbą, bet žinoma, jis taip pat turi pasitempti. Juk mes kalbame apie „Man Utd“, vieną geriausių klubų planetoje. Jie visi turi pasitempti, o kai kurie žaidėjai turi pakelti savo žaidimo lygį“, - kalbėjo R. Keane‘as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...