R. Lukaku kritikavęs P. Scholesas įgėlė dar dvejoms "Man Utd" žvaigždėms © JumpStory nuotr.

Kiek anksčiau P. Scholesas sukritikavo klubo puolėją Romelu Lukaku. "Manchester United" legenda viešai sukritikavo ir kitas dvi klubo žvaigždes.

Paulas Scholesas mano, kad klubo žvaigždės Romelu Lukaku, Paulis Pogba ir Alexis Sanchezas nėra verti per savaitę bendrai uždirbti milijono svarų, kadangi nedemonstruoja gerų rezultatų. 

"Niekada nemačiau Alexio kaip "United" žaidėjo. Mačiau jį kaip savanaudį žaidėją, kuris dažniausiai žaidžia dėl savęs. Panašu, kad šį žaidėją "United" pasirašė tik dėl to, kad su juo kontrakto nesudarytų "Man City", - kalbėjo anglas.

Apie P. Pogba legenda kalbėjo: "Paulis pagal kai kuriuos dalykus, kaip driblingas ar perdavimai, yra vienas geriausių pasaulyje. Tačiau kartais ateina toks momentas, kai jo mąstymas išsijungia, jis daro kvailus dalykus ir nori pasauliui parodyti, koks jis yra geras. 

Tuomet prieš jį pasidaro lengva žaisti, nes visi mato, koks jis pasikėlęs. "Juventus" klube jis taip nesielgė, tačiau ten jis buvo mažesnė žuvis. Mančesteryje niekas jo nekontroliuoja."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...