R. Mahrezas: gailiuosi dėl savo elgesio transferų lango pabaigoje

Sausio pabaigoje nuo „Leicester City“ ekipos atsiskyręs ir į „Manchester City“ persikelti norėjęs Riyadas Mahrezas prisipažįsta, jog gailisi dėl tokio sprendimo.

Futbolininkas, kuris atskleidė, jog neseniai hakeriai „nulaužė“ jo Facebook paskyrą ir paskelbė netikrą informaciją apie jo karjeros pabaigą, teigė, kad transferų lango pabaigoje jis elgėsi netinkamai, tačiau dabar jis siekia pamiršti šiuos nesklandumus.

„Aš išvykau iš klubo, nes man reikėjo laiko viską apsvarstyti – tai buvo sudėtinga situacija. Persikelti į „Manchester City“ būtų malonu visiems žaidėjams, tačiau tai jau praeitis. Jei mes kalbėtume apie tai, man tai būtų lyg sugrįžimas atgal į tą laikotarpį, o aš noriu judėti į priekį ir daryti viską, kas geriausia mano komandai.

Be abejonės, kad dabar dėl to gailiuosi, tačiau tuo metu aš galvojau, jog tai buvo geriausias sprendimas. Nors buvo sunku, tačiau aš visada palaikiau kontaktą su klubu. O ekipa visą tai priėmė labai gerai. Kai visas klubas ir visi komandos draugai mane palaikė, man tai viską gerokai palengvino ir sugrįžti į klubą nebuvo sunku“, - interviu su Sky Sports metu teigė R. Mahrezas.

Vasario pradžioje po poros savaičių pertraukos į ekipą sugrįžęs futbolininkas praėjusį savaitgalį pasižymėjo įvarčiu į „Bournemouth“ vartus.