R. Mahrezas nerealizavo 11 m. baudinio, o "Man City" ir "Liverpool" išsiskyrė taikiai

18 val. 30 min. Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 8-ojo turo rungtynės.

"Anfield" stadione įvyko milžiniško susidomėjimo sulaukusi dvikova - "Liverpool" namuose priėmė "Manchester City". Šį kartą žiūrovai neišvydo prognozuotos kovos - nė viena komanda taip ir neįmušė savo įvarčio ir susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis, tiesa, "miestiečiai" pačioje pabaigoje neišnaudojo šimtaprocentinės progos iškovoti tris taškus.

Rungtynes aktyviau pradėjo Jurgeno Kloppo auklėtiniai - jie, kaip ir sau įprastai, taikė aukštą spaudimą varžovų baudos aikštelėje, tačiau bent iš pradžių tai vaisių nedavė.

Per pirmąjį kėlinį abi komandos apsikeitė pavojingais išbėgimais į atakas, tačiau realių progų pasižymėti neturėjo nė viena jų.

Antrajame kėlinyje kiek aštriau žaisti pradėjo svečiai iš Mančesterio. Porą kartą pavojingai iš savo krašto smūgiavo Riyadas Mahrezas, tačiau į visus jo mėginimus reagavo Alissonas.

86-ąją minutę rungtynėse įvyko esminis momentas - Virgilis van Dijkas bandydamas sustabdyti Leroy'ų Sane prasižengė savo baudos aikštelėje ir į "Liverpool" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys.

Šis epizodas galėjo tapti lemiamu rungtynėse, tačiau atsakomybę prisiėmęs R. Mahrezas savo komandos nenudžiugino - ažyrietis tragiškai atliko smūgį ir kamuolys skriejo virš skersinio. "Liverpool" išsaugojo savo vartus sausus ir susitikimas baigėsi be įvarčių.

Šios lygiosios buvo palankios Londono "Chelsea" komandai, kuri iškovojusi pergalę įsitraukė į stipriausiųjų trejetuką. Nors pagal įvarčių santykį pirmauja "Man City", turnyrinėje lentelėje visos trys komandos - "City", "Chelsea" ir "Liverpool" - turi po 20 taškų.

Rezultatas:

"Liverpool" 0 - 0 "Man City"
86' R. Mahrez ("Man City") nerealizavo 11 m. baudinio

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/iatfWhWlB1" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Liverpool": Alisson, Gomez, Van Dijk, Lovren, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Salah, Mane, Firmino.

"Man City": Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho, Silva, Bernardo, Mahrez, Sterling, Aguero.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...