R. Nainggolanas: Romoje nebesijaučiau svarbus

Į Milano "Inter" persikėlęs Radja Nainggolanas tikina esantis pasirengęs naujam iššūkiui, nes "Roma" gretose nebesijautė svarbus.

"Madų sostinės" klubas už saugą sutiko pakloti 38 mln. eurų, nors 14 mln. jis susigrąžino parduodamas Davide'ą Santoną bei Nicolo Zanolio.

30-metis futbolininkas galės vėl kartu dirbti su treneriu Luciano Spalletti, kuris prieš kurį laiką pusantro sezono vadovavo sostinės ekipai.

"Pats svarbiausias dalykas man yra jausti, kad žmonės manimi tiki. Sulaukiau skambučio iš sporto direktoriaus, trenerio bei (viceprezidento - red. past.) Zanetti", - Nainggolanas pasakojo "Inter TV".

"Jie privertė mane jaustis svarbiu, kaip aš galbūt nebesijaučiau "Roma" gretose, taigi, tai buvo lengvas sprendimas. Žinoma, aš nepamiršiu praeities, bet esu laimingas pradėdamas naują nuotykį. Esu tikrai tam pasiruošęs."

"Manau, prie Spalletti sužaidžiau savo geriausią sezoną ir tikiuosi taip pat gerai žaisti čia. Esu čia dėl trenerio bei džiaugiuosi vėl galėsiantis su juo dirbti."

"Tikiuosi, jog galėsime gerai pasirodyti tiek "Serie A", tiek Čempionų lygoje, nes "Inter" turi didingą istoriją. Tikiuosi, vėl sugrįšime į tas pačias aukštumas."

Praėjusį sezoną "Inter" Italijos pirmenybėse finišavo ketvirtas ir į Čempionų lygą sugrįš po šešerių metų pertraukos.