R. Sanchesas: "Nesu laimingas "Bayern" komandoje"

2016 metais greitai sužibęs Portugalijos futbolo talentas Renato Sanchesas daugumos futbolo sirgalių jau yra praktiškai pamirštas.

21-erių metų saugas Miuncheno "Bayern" komandos buvo įsigytas 2016 metais. Pirmajame sezone portugalas gavo šiek tiek pasireikšti, tačiau vėliau jo vaidmuo bavarų ekipoje sumenko. 2017 metų vasarą saugas buvo išnuomotas "Swansea" klubui, tačiau "Premier" lygos futbolas R. Sanchesui taip pat buvo svetimas.

Prie Niko Kovačo saugas iš Portugalijos futbolu taip pat negali pasidžiaugti. Šį sezoną R. Sanchesas sužaidė 21 rungtynes, tačiau jose dažniausiai pakildavo nuo suolo. Kaip teigia pats futbolininkas, po sezono jam būtų geriausia išvykti į kitą klubą.

"Nesu laimingas būdamas čia. Aš daug dirbu, tačiau vis tiek nesulaukiu progos žaisti", – "Kicker" leidiniui sakė R. Sanchesas.

"Aš esu susirūpinęs dabartine situacija. Noriu žaisti gerokai daugiau, galbūt tai galėčiau padaryti kitame klube", – pridūrė žaidėjas.

"Bayern" už R. Sanchesą paklojo 35 mln. eurų. Į sandorį buvo įtraukti dar 45 mln. eurų, kurie turėjo papildyti "Benfica" kišenę priklausomai nuo žaidėjo ir klubo pasiekimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...