R. van der Vaartas apie Isco situaciją: "Palikčiau stadioną, jeigu sužinočiau, kad jo nebus starte"

Buvęs Nyderlandų rinktinės ir Madrido "Real" klubo saugas Rafaelis van der Vaartas negali suprasti, kodėl tokio kalibro žaidėjas, kaip Isco gali likti ant suolo.

26-erių metų ispanui sezonas prasidėjo puikiai, tačiau išvykus Julenui Lopetegui ir atvykus Santiago Solari, Isco buvo ne tik išstumtas iš startinės pozicijos, bet ir apskritai paliktas suolo gale.

Isco prie S. Solari dar nė karto nepradėjo "La Liga" rungtynių startinėje pozicijoje. Savaitgalį mače prieš Sevilijos "Real Betis" saugas apskritai net nepasirodė aikštėje, nors dauguma pagrindinių žaidėjų buvo traumuoti.

R. van der Vaartas kalbėdamas su "Marca" leidiniu teigė, kad toks trenerio sprendimas yra sunkiai paaiškinamas, ypač būnant tos komandos gerbėju.

"Man sunku tai suvokti, nes jis yra geriausias savo pozicijos žaidėjas. Kaip bebūtų, jis visada turėjo problemų su treneriais, net ir Zidane'as nepasitikėdavo juo visu 100 procentų.

Žinote, jeigu aš atvykčiau į rungtynes stebėti Madrido ir pamatyčiau, kad startinėje sudėtyje nėra Isco, aš apsisukčiau ir patraukčiau namo", - pareiškė R. van der Vaartas.

Toliau olandas pridūrė apie didžiulį klubo gerbėjų spaudimą: "Kai komanda laimi, ji yra geriausia, kai pralaimi – blogiausia. Aš išgyvenau šią patirtį ir atsimenu tą savaitę, kuri buvo blogiausia mano gyvenime. Visgi tokie dalykai yra suprantami, nes Madridas yra ypatingai didelis klubas, todėl tu turi žinoti, kokį spaudimą gausi iš tribūnų."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...