"Rangers" legenda: Dembele kol kas nevertas nė 30 mln. svarų

Glazgo "Rangers" legenda Ally McCoistas tikina, kad nuolat šį sezoną liaupsinamas "Celtic" puolėjas Moussa Dembele nėra vertas žiniasklaidoje minimų sumų.

Prancūzas, vasarą į Brendano Rodgerso treniruojamą ekipą persikėlęs iš Londono "Fulham", tapo tikru atradimu bei visuose turnyruose įmušė jau daugiau nei 30 įvarčių.

Visgi, škoto nuomone, tai dar neįrodo, kad snaiperis tikrai taps pasaulinės klasės futbolininku, nors ir turi tokią galimybę.

"Celtic" tikrai jį parduos, dėl to nėra jokių abejonių, tačiau aš tikrai nesu toje 30 ar 40 mln. svarų brigadoje, jeigu galite man už tai atleisti", - McCoistas pasakojo Daily Record.

"Jis gali išaugti iki tokios vertės žaidėjo. Jis man labai patinka, jis gali užbaigti atakas. Jis yra fiziškai stiprus bei gerai juda. Visgi, realistiškai jis nėra vertas tiek daug."

"Jis tikrai yra vertingiausias žaidėjas šalyje. Jis yra jaunas bei natūraliai progresuos. Jis daugiau rungtyniaus. Jis yra labai geras atakų užbaigėjas ir ties tuo koncentruojasi, tačiau patobulės kiti jo žaidimo elementai."

Kita vertus, nepaisant McCoisto nuomonės, yra beveik neabejojama, kad šią vasarą už Dembele bus sumokėta įspūdinga suma.