"Real" antrus metus iš eilės triumfavo FIFA pasaulio klubų taurėje (VIDEO)

19 valandą Lietuvos laiku Jungtiniuose Arabų Emyratuose paaiškėjo stipriausias 2017 metų pasaulio klubas.

FIFA pasaulio klubų taurės finale susigrūmė Europos garbę gynę Madrido "Real" futbolininkai su brazilų "Gremio". Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai užtikrintai nugalėjo varžovus ir tapo pirmąja komanda, apgynusi antrus metus iš eilės šio turnyro trofėjų.

"Real" nuo pat susitikimo pradžios iki jo pabaigos dominavo aikštėje ir neleido varžovams pagalvoti apie įvartį. Pirmajame kėlinyje "baltieji" daug progų neturėjo, tačiau nesulaukė jokio pasipriešinimo iš brazilų.

Antrajame kėlinyje pergalingą šių rungtynių įvartį pasiekė Cristiano Ronaldo. 53-ąją minutę portugalas puikiu baudos smūgiu išvedė "Real" į ekipą į priekį ir šį rezultatą išsaugojo iki pat pabaigos.

"Baltieji" turėjo dar ne vieną puikią progą pasižymėti, tačiau vartus gelbėjo virpstas ir puikus vartininko žaidimas. "Gremio" rungtynių pabaigoje bandė paspausti varžovus, tačiau šie nepasimetė ir pasiekė užtikrintą pergalę.

Rungtynių scenarijų iliustruoja "Gremio" statistika - stipriausia Pietų Amerikos komanda per visas 90 minučių atliko vos vieną smūgį ir tas pats buvo atliktas iš 35 metrų.

"Real" puikiai užbaigs šiuos metus - Madrido komandai tai buvo penktasis titulas 2017 metais. Jie triumfavo "La Liga" pirmenybėse, Čempionų lygoje, UEFA ir Ispanijos Supertaurėje bei dabar pasaulio klubų turnyre. "Baltieji" neiškovojo tik Karaliaus taurės trofėjaus.

Geriausiu turnyro žaidėju buvo pripažintas puikiai šiame turnyre rungtynes Luka Modričius, o už kroato nugaros liko du įvarčius pelnęs C. Ronaldo.

Rezultatas:

"Real Madrid" 1 - 0 "Gremio"
53' [1 - 0] C. Ronaldo

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...