"Real" išmestas iš Karaliaus taurės varžybų

„Real“ klubui nuolaidų padaryta nebuvo – ekipa išmesta iš Karaliaus taurės varžybų.

Ši nuobauda karališkajam klubui buvo skirta už tai, jog rungtynėse prieš „Cadiz“ ekipą jie į aikštę išleido diskvalifikuotą Denisą Čeryševą.

Saugas iš Rusijos praėjusį sezoną žaisdamas nuomos pagrindais „Villarreal“ klube susirinko tris geltonas korteles ir turėjo praleisti pirmąsias šio sezono taurės rungtynes.

Nepaisant to, Madrido ekipa nepastebėjo šio fakto, o Rafaelis Benitezas žaidėją įleido į startinę ekipos sudėtį rungtynėse prieš trečiojo diviziono komandą. Čeryševas pelnė pirmąjį rungtynių įvartį, tačiau po to, kai pasklido žinia apie jo diskvalifikaciją, jis buvo pakeistas ilgosios pertraukos metu.

Tikėtina, jog dabar „Real“ ekipa pateiks apeliaciją ir bandys kovoti dėl vietos turnyre, o apie tai spaudos konferencijoje ketvirtadienį kalbėjo ir Perezas.

„Nuobauda, kurią turėjo Čeryševas žaisdamas už „Villarreal, mūsų nuomone, yra negaliojanti. Niekas nepranešė apie tokią nuobaudą žaidėjui.

Kaip rašoma 41-ajame RFEF baudžiamojo kodekso straipsnyje, klubas nėra atsakingas, jei nebuvo informuotas apie tai. „Real“ nežinojo apie futbolininko diskvalifikaciją. Nesulaukėme informacijos nei iš „Villarreal“, nei Cheryshevo, nei to pačio RFEF“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „baltųjų“ prezidentas.

„Cadiz“ ekipa trečiadienį patvirtino pateikusi skundą Ispanijos futbolo federacijai dėl šios situacijos. Franciscas Rubio Sanchezas, kuris yra RFEF komiteto teisėjas, nusprendė patenkinti „Segunda B“ klubo skundą ir šiandien pašalino Madrido „Real“ iš „Copa del Rey“ taurės.