"Real" laimėjimais besižavintis P. Guardiola: "Garbė kovoti su tokiu priešininku"

"Manchester City" komanda pasitinka bene didžiausią šio sezono iššūkį. Iš UEFA turnyrų spiriami "miestiečiai" turi šansą pasirodymą Čempionų lygoje užbaigti aukštai pakelta galva.

Kad taip įvyktų, "Man City" ekipai reikia nužygiuoti bent iki finalo. Kelias, panašu, tikrai nebus lengvas – jau aštuntfinalyje "miestiečiai" susitinka su, ko gero, labiausiai patyrusia turnyro komanda.

Mūšį su Madrido "Real" ekipa pasitinkantis Pepas Guardiola tvirtina, kad jo komandai tai yra vienas didžiausių iššūkių.

"Labai gerbiu ir žaviuosi Madrido klubu", – nuo komplimentų varžovams pokalbį pradėjo P. Guardiola. – Šiame klube pilna žaidėjų, kurie Čempionų lygos trofėjų į viršų kėlė tiek kartų, kad aš net negalėčiau pasakyti tikslaus skaičiaus".

"Tuo metu mūsų komandoje galbūt tik vienintelis Claudio Bravo yra paragavęs Čempionų lygos pergalės skonį. Tačiau mums svarbiausia yra parodyti norą laimėti. Galime pralaimėti, galime laimėti, bet atsidavimas privalo būti vienu ir kitu atveju.

Prieš Madridą neužteks vienų gerų rungtynių, turime žaisti savo futbolą visas 180 minučių. Tai tikrai labai, labai rimtas iššūkis.

Vykstame į vieną didžiausių, gražiausių ir didingiausių stadionų pasaulyje. Neturime to bijoti, turime pasinaudoti savo ginklais ir pabandyti įmušti. Jeigu to nepadarysime, pasveikinsime varžovus ir pabandysime tai padaryti kitą kartą.

Mums yra didžiulė garbė būti čia ir žinoti, kad kovosime prieš klubą, kuris Čempionų lygoje triumfavo 13 kartų ir yra šio turnyro karalius", – kalbėjo katalonas.

Madrido "Real" ir "Man City" dvikova "Santiago Bernabeu" stadione įvyks trečiadienį vakare.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...