"Real" pasirodymas Karaliaus taurėje - baigtas ketvirtfinalyje (VIDEO)

Trečiadienį vakare Ispanijoje buvo sužaistos dvejos atsakomosios Karaliaus taurės ketvirtfinalio rungtynės.

Įdomiausia dvikova įvyko Vigo mieste, kur savo žiūrovų palaikoma "Celta" bandė atsilaikyti prieš Madrido "Real". Pirmajame susitikime netikėtą pralaimėjimą patyrę "baltieji" išvykoje nepasiekė reikiamo rezultatato ir po lygiųjų baigė savo pasirodymą Karaliaus taurėje.

"Real" susitikimą pradėjo nukraujavusia sudėtimi - dėl traumų nežaidė Luka Modričius, Dani Carvajalis, Marcelo, Garethas Bale'as ir kiti svarbūs komandos žaidėjai.

Nuo pat rungtynių pradžios svečiai iš Madrido agresyviau žaidė nei varžovai, nes po pralaimėjimo pirmajame susitikime reikėjo mažiausiai dviejų įvarčių.

Pirmajame kėlinyje Cristiano Ronaldo galėjo išvesti svečius į priekį, tačiau pataikė į virpstą, o kėlinio pabaigoje patys buvo nubausti - po Johno Guidetti smūgio, kurį atrėmė Kiko Casilla, Danilo netikėtai atsidūrė prie kamuolio ir įsispyrė į savus vartus.

Antrajame kėlinyje šansus pakovoti dėl kelialapio į pusfinalį sugrąžino C. Ronaldo, 62-ąją minutę realizavęs puikų baudos smūgį. Vėliau šansą išvesti svečius į priekį turėjo Sergio Ramosas, tačiau ispanas iš dėkingos situacijos nepasiuntė kamuolio į vartų plotą.

85-ąją minutę varžovai triumfavo - po skylėtos "Real" gynybos Danielis Wassas smeigė įvartį, kuris galutinai palaidojo Ispanijos sostinės ekipos šansus žengti į kitą etapą.

90-ąją minutę Lucas Vazquezas kelioms minutėmis buvo sugrąžinęs intrigą, kai išlygino rezultatą, tačiau "Real" ekipai reikėjo dar vieno įvarčio, o per likusį pridėtą laiką rimtesnių progų taip ir nesukūrė.

"Celta" bendru rezultatu 4-3 nukovė Zinedine'o Zidane'o auklėtinius ir kartu su Madrido "Atletico", kurie anksčiau įvykusiame susitikime sužaidė lygiosiomis 2-2 (bendras rezultatas 5-2), žengė į pusfinalį.

Rezultatai:

"Celta" 2 - 2 "Real Madrid"
(Pirmas mačas: 2-1, galutinis rezultatas: 4-3)
44' [1 - 0] Danilo (į savus vartus)
62' [1 - 1] C. Ronaldo
85' [2 - 1] D. Wass
90' [2 - 2] Lucas

"Eibar" 2 - 2 "Atletico"
(Pirmas mačas: 2-2, galutinis rezultatas: 2-5)
49' [0 - 1] J. Gimenez
73' [1 - 1] S. Enrich
80' [2 - 1] P. Leon
85' [2 - 2] Juanfran