"Real" sezoną Ispanijoje užbaigė pralaimėjimu, "Barca" – lygiosiomis

Madrido "Real" sirgaliai pagaliau turi progą nusišypsoti – vien tik skaudžiais pralaimėjimais paženklintas 2018-19 metų sezonas pasiekė finišo tiesiąją.

Paskutinėse "La Liga" rungtynės "baltieji" tikėjosi nudžiuginti savo sirgalius, tačiau "Santiago Bernabeu" stadionas pamatė tik beviltišką savo komandos žaidimą ir varžovų iš Sevilijos pergalę.

"Real Betis" iniciatyvos ėmėsi nuo pat rungtynių pradžios. Pirmajame kėlinyje andalūzai turėjo keletą itin dėkingų šansų pasižymėti, tačiau į rūbinę komandos nužygiavo švieslentėje degant nuliniam rezultatui.

Antrajame kėlinyje "baltieji" pagerino savo žaidimą, tačiau tik trumpą atkarpą. 61-ąją minutę "Real Betis" galiausiai įgijo pranašumą, kai po Andrea Guardado perdavimo pasižymėjo Lorenas.

75-ąją minutę savo žodį tarė ir puikiai "Santiago Bernabeu" stadionas sienas pažįstantis Jese.

Madrido "Real" komandai tai buvo 12-oji nesėkmė "La Liga" pirmenybėse. "Baltieji" per 38 turus surinko viso labo 68 taškus ir liko trečioje pozicijoje.

"Real Betis" sezoną užbaigė pačiame turnyrinės lentelės viduryje – dešimtoje vietoje.

Sezonas buvo uždarytas rungtynėmis tarp "Eibar" ir "Barcelona". Po atkaklios kovos nugalėtojas nepaaiškėjo – susitikimas baigėsi rezultatu 2:2.

"Eibar" įsiveržė pirmasis į priekį, tačiau Lionelis Messi pirmojo kėlinio viduryje per dvi minutes pasiekė dublį ir sukrovė katalonams pranašumą. Visgi pačioje kėlinio pabaigoje "Eibar" pavyko išlyginti rezultatą ir išplėšti tašką.

"Barca" pirmenybes užbaigė nuo antros vietos turėdama 11 taškų pranašumą. "Eibar" liko 12-oje vietoje.

Lionelis Messi su 36 įvarčiais tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju ir greičiausiai iškovos "Auksinį batelį", kuris yra skiriamas rezultatyviausiam visų Europos lygų žaidėjui.

Rezultatas:

"Real Madrid" 0 - 2 "Real Betis"
61' [0 - 1] A. Guardado
75' [0 - 2] Jese

"Eibar" 2 - 2 "Barcelona"
20' [1 - 0] M. Cucurella
31' [1 - 1] L. Messi
32' [1 - 2] L. Messi
45' [2 - 2] P. De Blasis

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...