"Real" užtikrintai prasibrovė į FIFA pasaulio klubų taurės finalą (VIDEO)

12 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Japonijoje įvyko antrasis 2016 metų FIFA pasaulio klubų taurės pusfinalis.

Jame susitiko UEFA Čempionų lygos laimėtojas Madrido "Real" klubas prieš atstovus iš Meksikos - "Club America". Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai užtikrintai rezultatu 2-0 nugalėjo tituoluočiausią Šiaurės Amerikos klubą ir iškopė į finalą.

"Real" visą rungtynių laiką dominavo su kamuoliu ir kūrė progas, tačiau Z. Zidane'o netenkino realizacija - iš 18 smūgių į vartų plotą buvo pataikyta šešis kartus.

Labai svarbų įvartį prieš pirmojo kėlinio pabaigą pelnė Karimas Benzema. Prancūzas po puikaus Toni Krooso perdavimo vienu lietimu nukreipė kamuolį į varžovų ginamų vartų plotą.

Antrajame kėlinyje futbolas buvo toks pat - "baltieji" dominavo su kamuoliu, o varžovai puolime neturėjo ką pasiūlyti. Galutinį tašką pačioje rungtynių pabaigoje padėjo Cristiano Ronaldo, pasižymėjęs po Jameso Rodriguezo perdavimo.

FIFA pasaulio klubų taurės mažasis ir didysis finalas įvyks sekmadienį. "Real" dėl titulo susikaus su Japonijos "Kashima" klubu.

Rezultatas:

"Club America" 0 - 2 "Real Madrid"
45+2' [0 - 1] K. Benzema
90+3' [0 - 2] C. Ronaldo

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/9967840" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>


Startinės sudėtys:

"Real Madrid": Keylor Navas; Dani Carvajal, Raphael Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Toni Kroos, Luka Modrič; Lucas Vazquez, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.

"Club America": Muñoz, Alvarado, Valdez, Goltz, Aguilar, Samudio, Da Silva, Sambueza, Ibarra, Romero, Oribe. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...