Regionų pirmenybių U-15 komanda iškovojo bronzos medalius

Lietuvos regionų pirmenybių U-15 rinktinės pasirodymas tarptautiniame „Ateitis Cup“ turnyre šiandien vainikuotas įsimintina pergale po baudinių serijos.

Komanda dėl bronzos medalių rungėsi prieš Bresto „Dynamo“ atstovus. Pagrindinis laikas pasibaigė be įvarčių, tačiau mūsiškiai puikiai pasirodė baudinių serijoje, kurią laimėjo rezultatu 4:1. Tai aukščiausias iš „Wellteen“ remiamų Lietuvos regionų pirmenybių žaidėjų suburtos komandos pasiekimas.

„Vaikinai atliko iš tikrųjų beprotišką darbą. Per tokį trumpą laiką perprato tai, ką treneriai norėjo, suprato žaidimo principus. Labai džiaugiuosi už juos. Norėčiau dar kartą pasveikinti juos su nuostabiu pasirodymu, padėkoti visam kolektyvui už puikų darbą, organizatoriams už suteiktą galimybę ir puikų turnyrą. Šie vaikinai pasinaudojo savo šansu ir įrodė, jog turime gerą rezervą, o tai didelis pliusas Lietuvos jaunimo futbolui. Buvo džiugu išgirsti futbolo bendruomenės palaikymą, tiktai taip susitelkę mes galime pasiekti kažką toliau“, – atsakė treneris Nerijus Mačiulis.

Šios amžiaus grupės „Ateitis Cup“ turnyre triumfavo Maskvos FK „Spartak“, finale įveikęs FC „Utrecht“ bendraamžius rezultatu 1:0.