"Revoliucija"? "Real" planuoja pratęsti sutartis su krūva ekipos žaidėjų

Apie revoliuciją spaudos konferencijoje kalbėjęs Zinedine'as Zidane'as, panašu, kitą sezoną Madrido "Real" klube dirbs su dauguma dabartinės sudėties žaidėjų.

Ispanijos žiniasklaida informuojama, kad Madrido "Real" klubas po tragiško sezono nusprendė futbolininkus apdovanoti naujomis sutartimis.

Pasak žurnalisto Sergio Valentino, po Toni Krooso savo eilės pasirašant naują sutartį sulauks gynėjas Nacho, kurio dabartinė sutartis su klubu baigiasi kitais metais.

Šį sezoną savo paties šešėlyje buvęs 33-ejų metų Luka Modričius taip pat pratęs sutartį, pagal kurią jis Madride žais dar metais ilgiau – iki 2022-ųjų. Klubas vis dar tiki, kroatas gali būti pajėgiu sudėties žaidėju, kuris atlieka svarbų vaidmenį ir komandos rūbinėje.

Po jų taip pat norima pratęsti sutartis su Raphaeliu Varane, Casemiro ir Karimu Benzema. Naujus kontraktus su klubu pasirašys ir jaunieji žaidėjai – Federico Valverde bei Sergio Reguilonas, kuris po sutarties pasirašymo greičiausiai bus sezonui išnuomotas į kitą "La Ligą" komandą.

Įvairių šaltinių teigimu, vietos Z. Zidane'o komandoje kitą sezoną neturės Marcosas Llorente, Jesusas Vallejo, Danielis Ceballosas ir Mariano Diazas.