Rimto pasipriešinimo Londone sulaukęs "Liverpool" pratęsė pergalių žygį

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos septintosios 22-ojo turo rungtynės.

Intriguojanti akistata įvyko Šiaurės Londone, kur vietos "Tottenham" priėmė šį sezoną dar nepralaimėjusį "Liverpool". Po atkaklios kovos eilinę pergalę į savo kraitį įsidėjo Jurgeno Kloppo auklėtiniai.

Rungtynės prasidėjo be žvalgybos – tiek vieni, tiek kiti ieškojo greito įvarčio. "Liverpool" turėjo realiausią progą tai padaryti, tačiau šeimininkus nuo įvarčio išgelbėjo 20-metis gynėjas Japhetas Tanganga, atmušęs į vartus skriejusį kamuolį.

Savo progų turėjo ir "Tottenham" ekipa, kuri stengėsi visas atakas paversti greitais išbėgimais į puolimą.

37-ąją minutę galiausiai kamuolys kirto vartų liniją, tačiau tai daugumos sirgalių "Tottenham" stadione nenudžiugino – Roberto Firmino po Mohamedo Salah perdavimo nuginklavo Paulo Gazzanigą.

Šis įvartis, kaip parodė tolimesni įvykiai, tapo lemiamu, tačiau dėl to rungtynės nebuvo nuobodžios.

Antrajame kėlinyje gerokai aktyviau prie "Liverpool" vartų žaidė "Tottenham" futbolininkai, kas iškart apsunkino svečių gyvenimą šioje dvikovoje.

Puikias progas pasižymėti turėjo Heungas-minas Sonas ir Giovani Lo Celso, tačiau abu futbolininkai iš gana dėkingų situacijų smūgiavo pro šalį.

"Liverpool" komandai tai buvo jau 20-oji pergalė šiame sezone. Jie nuo artimiausių persekiotojų yra nutolę net iki 16 taškų. Be to, "raudonieji" Anglijos pirmenybėse nepralaimi jau 38 rungtynes iš eilės.

Savo ruožtu "Tottenham" po antrojo pralaimėjimo iš eilės krenta į aštuntąją poziciją.

Rezultatas:

"Tottenham" 0 - 1 "Liverpool"
37' [0 - 1] R. Firmino


Startinės sudėtys:

"Tottenham": Gazzaniga; Aurier, Tanganga, Alderweireld, Sanchez, Rose; Winks, Eriksen; Dele, Lucas, Son.

"Liverpool": Alisson; Alexander-Arnold; Gomez, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Salah, Mané, Firmino.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...